Menu Sluiten

Intuïtieve en gebruiksvriendelijke Cloud ERP Software

voor Kleine & Middelgrote Ondernemingen

Integreer uw favoriete software

 • Integraties
 • Uw OnniTI® ERP software zal de productiviteit en de ROI van uw organisatie verhogen door middel van zijn krachtige, gebruiksvriendelijke state-of-the-art technologie. Als een standalone systeem, maar ook bijzonder effectief  wanneer geïntegreerd met andere software toepassingen. Een geïntegreerde oplossing zal tijd besparen, de financiële controle en transparantie verhogen, de organisatie beter beheren en meer nuttige informatie genereren. Dit leidt tot een beter begrip van de werking van een bedrijf, wat dan weer resulteert in grotere efficiëntie en  een hoger niveau van dienstverlening en winstgevendheid.

  Dankzij de open architectuur van OnniTI® ERP software, kunnen er integraties met heel veel andere softwareprogramma’s gemaakt worden.  Hieronder een paar voorbeelden.

  Integratie met uw boekhoudsoftware

  Integratie met uw boekhoudsoftware

  OnniTI® kan met vele financiële systemen koppelen, om ervoor te zorgen dat de kosten van voorraadbeheer en inventarisatie volledig worden verantwoord. Gegevensuitwisseling in beide richtingen zorgt ervoor dat relevante financiële informatie terug ingelezen wordt in OnniTI® ERP, om efficiente rapportage en begrotingscontrole te ondersteunen.

  Winbooks Connector integreert OnniTI® ERP met WinBooks, dat als boekhoudsoftware de voordelen van cloud computing ten dienste stelt van een efficiënt boekhoudbeheer, commercieel beheer en gedigitaliseerde documenten.

  Integratie met uw CRM software

  OnniTI® kan met vele CRM toepassingen koppelen. Informatie met betrekking tot bestaande en nieuwe klanten, orders, productcatalogus, omzetcijfers en dergelijke kunnen uitgewisseld worden.

  Teamleader Connector integreert OnniTI® ERP met Teamleader, een allround all-in-one CRM oplossing. De tool combineert drie modules: CRM, projectmanagement en facturatie.

  Integratie met uw CRM software Overige integraties

  Overige integraties

  Bovenstaande integraties zijn maar enkele voorbeelden van koppelingen die vaak voorkomen.

  Contacteer ons voor meer informatie naar al onze Connector mogelijkheden!

  Contacteer ons

  Klaar om meer te ontdekken?

  Vraag nu uw demo aan.

  Contacteer ons