Menu Sluiten

Een geïntegreerd voorraadbeheer- en boekhoudsysteem dat

een verscheidenheid aan industrieën een unieke ‘business software’ oplossing biedt

Ontdek de unieke voordelen van OnniTI® ERP

 • De OnniTI ERP voordelen
 • Op maat van KMO’s

  OnniTI is letterlijk ontstaan in de schoot van een KMO op zoek naar een zo functioneel mogelijke ERP. Hierdoor werden er geen toegevingen gedaan op vlak van gebruiksvriendelijkheid.

  Onze software werd ontwikkeld met gebruiksgemak als begin- en eindpunt. Één van onze sterkste punten is zodoende ongetwijfeld de intuïtieve interface die ook voor niet-experten een vlotte werking garandeert.

  OnniTI richt zich naar kleine en middelgrote ondernemingen. Klik hier om onze doelgroepen te bekijken.

  Startpagina van onniTI Dichtbij onze klanten

  Totaaloplossing

  OnniTI koppelt en automatiseert de verschillende processen van een KMO.

  Door de informatie van CRM, boekhouding, productie en logistiek centraal te koppelen en te automatiseren kan een bedrijf enorm aan efficiëntie winnen. Via de rapporteringsfunctie krijgt u als zaakvoerder een helikoptervisie op uw bedrijf.

  Einddoel van een implementatie van OnniTI is meer inzicht krijgen in bedrijfsprocessen en een vlottere werking van het bedrijf. Klik hier om alle eigenschappen van OnniTI te bekijken.

  Snel & performant

  Een ERP vormt de rode draad doorheen een bedrijf. Wanneer deze niet naar behoren functioneert, heeft dit een onmiddellijke impact op de werking van een bedrijf. OnniTI is gebouwd op de nieuwste technologie, waarbij snelheid en veiligheid centraal staan.

  Bij de implementatie zorgen we ook voor een heel praktijkgerichte opleiding. Dit zorgt ervoor dat de uitrol van OnniTI bij onze klanten vlot verloopt.

  Een volledig begrip

  Onze klanten

  aan het woord

  Ik heb een aantal grote ERP leveranciers onder de loupe genomen maar ik voelde me echt verloren. Terwijl ze ook mooie functionaliteiten konden aanbieden, zag ik ze niet met ons groeien. Toen kwam ik in contact met OnniTI®. Ik was heel blij dat het een kleiner bedrijf was: het is meer een 1-op-1 relatie in het behandelen van onze wensen. Ik vond de grafische interface leuk, meer gebruiksvriendelijk, de toepassing leek meer open te zijn en ik kon alle informatie veel makkelijker vinden dan andere toepassingen.

  Customer name

  Job function

  2 jaar geleden hadden we belangrijke issues waardoor onze computerserver ‘down’ was en we konden de meeste bestanden niet terug zetten. OnniTI® heeft ons voorgesteld om onze informatie en ons systeem op één van de servers te hosten in hun extern datacenter. Gedurende 2 maanden hadden we continu ondersteuning van het OnniTI®-team om ervoor te zorgen dat we onze werkzaamheden konden blijven uitvoeren.

  Customer name

  Job function Volledig vrije keuze

  Open architectuur

  OnniTI vormt de gulden middenweg tussen beperkt aanpasbare, standaard ERP-software en volledig project-gebaseerde maar relatief dure ERP’s.

  OnniTI kan naadloos fungeren als een standalone systeem, maar is dankzij de open architectuur ook gemakkelijk te koppelen met andere software. De meeste boekhoudpakketten (vb. Winbooks) maar ook CRM-pakketten (zoals Teamleader) kunnen gekoppeld worden aan OnniTI. Lees hier meer info over integraties met OnniTI.

  OnniTI biedt zowel hosted (Cloud) als ‘On-Premise’ oplossingen aan.

  Ontzorgen zit in ons DNA

  Omdat Onniti in de schoot van een KMO ontstaan is, weten we dat het cruciaal is om steeds beschikbaar te zijn voor supportvragen.

  We gaan steeds de ‘extra mile’ om eventuele problemen en bugs snel en met de grootste tevredenheid op te lossen.

  Meer informatie vindt u op onze supportpagina.

  Volledig gelukkige klanten Volledige service

  Vlotte implementatie

  Een OnniTI®-implementatie pakken we grondig en serieus aan. Onze implementatie omvat een ‘in-depth’ opleiding en een gedetailleerde data-migratie vanuit uw huidige systeem.

  We laten de gegevensoverdracht niet aan u over – we helpen uw historische gegevens en data op te kuisen, te structureren en te importeren. We doen al het zware werk voor u!

  Lees meer over onze manier van implementeren op deze pagina.

  Volledig en voortdurend vernieuwend

  Onze software maakt altijd gebruik van de nieuwste en beste technologie, zoals mobiele applicaties, barcode scanners en eCommerce. Wij verbeteren ons product voortdurend en introduceren doorlopend nieuwe functies.

  OnniTI® is continu bezig met actieve ontwikkeling van innovatieve en nieuwe functies in de roadmap.

  Volledig & voortdurend vernieuwend Een volledig gecertificeerde Microsoft partner

  Een volledig gecertificeerde Microsoft Partner

  OnniTI® is gebouwd op enkele van de meest populaire en best ondersteunde Microsoft-technologieën ter wereld, inclusief een back-end van de SQL-server.

  OnniTI® ERP is intuïtief en zeer gebruiksvriendelijk, vooral voor degenen die bekend zijn met Microsoft-producten en integratie met Microsoft Office, zoals Word, Excel en Outlook.

  Klaar om meer te ontdekken?

  Vraag nu uw demo aan.

  Contacteer ons