Een geïntegreerd voorraadbeheer- en boekhoudsysteem dat

een verscheidenheid aan industrieën een unieke ‘business software’ oplossing biedt

Ontdek de unieke voordelen van OnniTI® ERP

Home » De OnniTI ERP voordelen

Op maat van KMO's

OnniTI is letterlijk ontstaan in de schoot van een KMO op zoek naar een zo functioneel mogelijke ERP. Hierdoor werden er geen toegevingen gedaan op vlak van gebruiksvriendelijkheid.

Onze software werd ontwikkeld met gebruiksgemak als begin- en eindpunt. Één van onze sterkste punten is zodoende ongetwijfeld de intuïtieve interface die ook voor niet-experten een vlotte werking garandeert.

OnniTI richt zich naar kleine en middelgrote ondernemingen. Klik hier om onze doelgroepen te bekijken.

Startpagina van onniTI
Dichtbij onze klanten

Totaaloplossing

OnniTI koppelt en automatiseert de verschillende processen van een KMO.

Door de informatie van CRM, boekhouding, productie en logistiek centraal te koppelen en te automatiseren kan een bedrijf enorm aan efficiëntie winnen. Via de rapporteringsfunctie krijgt u als zaakvoerder een helikoptervisie op uw bedrijf.

Einddoel van een implementatie van OnniTI is meer inzicht krijgen in bedrijfsprocessen en een vlottere werking van het bedrijf. Klik hier om alle eigenschappen van OnniTI te bekijken.

Snel & performant

Een ERP vormt de rode draad doorheen een bedrijf. Wanneer deze niet naar behoren functioneert, heeft dit een onmiddellijke impact op de werking van een bedrijf. OnniTI is gebouwd op de nieuwste technologie, waarbij snelheid en veiligheid centraal staan.

Bij de implementatie zorgen we ook voor een heel praktijkgerichte opleiding. Dit zorgt ervoor dat de uitrol van OnniTI bij onze klanten vlot verloopt.

Een volledig begrip
Volledig vrije keuze

Open architectuur

OnniTI vormt de gulden middenweg tussen beperkt aanpasbare, standaard ERP-software en volledig project-gebaseerde maar relatief dure ERP’s.

OnniTI kan naadloos fungeren als een standalone systeem, maar is dankzij de open architectuur ook gemakkelijk te koppelen met andere software. De meeste boekhoudpakketten (vb. Winbooks) maar ook CRM-pakketten (zoals Teamleader) kunnen gekoppeld worden aan OnniTI. Lees hier meer info over integraties met OnniTI.

OnniTI biedt zowel hosted (Cloud) als ‘On-Premise’ oplossingen aan.

Ontzorgen zit in ons DNA

Omdat Onniti in de schoot van een KMO ontstaan is, weten we dat het cruciaal is om steeds beschikbaar te zijn voor supportvragen.

We gaan steeds de ‘extra mile’ om eventuele problemen en bugs snel en met de grootste tevredenheid op te lossen.

Meer informatie vindt u op onze supportpagina.

Volledig gelukkige klanten
Volledige service

Vlotte implementatie

Een OnniTI®-implementatie pakken we grondig en serieus aan. Onze implementatie omvat een ‘in-depth’ opleiding en een gedetailleerde data-migratie vanuit uw huidige systeem.

We laten de gegevensoverdracht niet aan u over - we helpen uw historische gegevens en data op te kuisen, te structureren en te importeren. We doen al het zware werk voor u!

Lees meer over onze manier van implementeren op deze pagina.

Volledig en voortdurend vernieuwend

Onze software maakt altijd gebruik van de nieuwste en beste technologie, zoals mobiele applicaties, barcode scanners en eCommerce. Wij verbeteren ons product voortdurend en introduceren doorlopend nieuwe functies.

OnniTI® is continu bezig met actieve ontwikkeling van innovatieve en nieuwe functies in de roadmap.

Volledig & voortdurend vernieuwend
Een volledig gecertificeerde Microsoft partner

Een volledig gecertificeerde Microsoft Partner

OnniTI® is gebouwd op enkele van de meest populaire en best ondersteunde Microsoft-technologieën ter wereld, inclusief een back-end van de SQL-server.

OnniTI® ERP is intuïtief en zeer gebruiksvriendelijk, vooral voor degenen die bekend zijn met Microsoft-producten en integratie met Microsoft Office, zoals Word, Excel en Outlook.

Klaar om meer te ontdekken?

Vraag nu uw demo aan.