Menu Sluiten

Ontstaan van Onniti

OnniTI werd in 2015 opgericht als een spin-off van twee Oost-Vlaamse bedrijven, Codevid uit Gent en B&Co uit Herzele. B&Co – een medische groep bestaande uit 4 bedrijven – was op zoek naar een nieuwe ERP. De bestaande ERP-oplossingen die op de markt waren, voldeden niet aan de verwachtingen. Sommige waren niet flexibel en daardoor niet aanpasbaar aan de specifieke behoeftes van B&Co. Anderen waren volledig op maat te maken, wat een aanzienlijk prijskaartje aan programmatie met zich mee bracht.

In de zoektocht naar een oplossing werd met Codevid een IT-bedrijf gevonden dat 101% meedacht met zijn klanten. Samen met hen rijpte het idee om een eigen ERP te ontwikkelen, gestoeld op de nieuwste .net technologie. Codevid zorgde voor de inbreng van technische knowhow met een vijftiental IT’ers in dienst. B&Co zorgde als eerste klant voor de inbreng van een continue, klantgerichte focus op eindgebruiker.

Zo ontstond OnniTI® ERP. Onniti is modulair opgebouwd. Onze software laat toe cruciale bedrijfsprocessen zoals voorraadbeheer, facturatie, logistiek… te automatiseren. Daarnaast zijn ervaren IT’ers ter beschikking om waar nodig voor maatwerk te zorgen.

Iets waar we heel hard op inzetten is service en support. Als geen ander weten we dat een ERP het hart is van een bedrijf. Wanneer we kritische supportvragen binnen krijgen, reageren we dan ook pijlsnel. Onze klanten ontzorgen zit in ons DNA.

Meer te weten komen over OnniTI® ERP? Lees dan onze productpagina of vraag een demo aan via de contactpagina!

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *