Intuïtieve en gebruiksvriendelijke Cloud ERP Software

voor Kleine & Middelgrote Ondernemingen

Over OnniTI®

Home » Over OnniTI

Afgestemd op uw behoeften

OnniTI® focust zich volledig op de ontwikkeling en verkoop van ERP-software. Met een achtergrond in de groothandel en distributiesector, hebben we solide software ontwikkelteams uitgebouwd met een gedegen expertise en een grondige kennis van de specifieke behoeften van groothandel,  distributie- en kleine productie-bedrijven.

Wij integreren voortdurend nieuwe technologieën, verbeteren en updaten onze software om alle functies en functionaliteiten te leveren die KMO’s ondersteunen in hun dagdagelijkse werkzaamheden.

Ontwikkeld om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar Cloud ERP in de KMO-markt, is OnniTI® vandaag uitgegroeid tot een innovatieve, web-gebaseerde ERP-oplossing die cloud-software optimaliseert voor de groothandel/distributie en kleine productie-éénheden.

Onze producten

Onze producten

Onze ERP software oplossing met talrijke performante functionaliteiten vormt een geïntegreerd end-to-end systeem dat de business processen van een groothandel, distributie- of kleine productiebedrijf ondersteunt en optimaliseert. De OnniTI® ERP oplossing is gebouwd met de laatste webtechnologie, en kan aangeboden worden als SaaS-oplossing of in een ‘on-site’ omgeving.

Onze doelmarkten

Onze software is geoptimaliseerd voor talrijke doelgroepen uit de groothandel, distributie of kleine productiesector.

Onze klanten vertrouwen op OnniTI® software voor hun voorraadbeheer, aankopen, klantenservice, bestellingen, facturatie en boekhouding en eveneens om de leveringen vanuit hun magazijnen te controleren.

OnniTI® software ondersteunt flexibele ‘multi-level’ pricing, alsook de aankoop en verkoop in verschillende eenheden, op basis van grootte, gewicht, barcode,  speciale orders, dropshipments, specifieke exports en dergelijke meer. Het is optimaal ontworpen om complexe taken te vereenvoudigen voor zowel distributeurs als kleine productiebedrijven in de KMO-markt.

Onze doelmarkten
e-Commerce

e-Commerce

Met onze e-commerce modules kunnen bedrijven een online klantenportaal en een online retail store opzetten. Met behulp van het online klantenportaal kunnen klanten hun eigen account openen, bestellingen plaatsen, hun prijzen bekijken en de voorraadstatus in realtime via internet raadplegen. De ‘online retail store’ laat bezoekers toe uw website te raadplegen en artikelen online te selecteren en te kopen.

Klaar om meer te ontdekken?

Vraag nu een volledig gratis overleg aan.