Menu Sluiten

Intuïtieve en gebruiksvriendelijke Cloud ERP Software

voor Kleine & Middelgrote Ondernemingen

Over OnniTI

 • Over OnniTI
 • Over OnniTI

   

  ontstaan Onniti

  OnniTI werd in 2015 opgericht als een spin-off van twee Oost-Vlaamse bedrijven, Codevid uit Gent en B&Co uit Herzele.

  B&Co – een medische groep bestaande uit 4 bedrijven – was op zoek naar een nieuwe ERP. De bestaande ERP-oplossingen die op de markt waren, voldeden niet aan de verwachtingen. Sommige waren niet flexibel en daardoor niet aanpasbaar aan de specifieke behoeftes van B&Co. Anderen waren volledig op maat te maken, wat een aanzienlijk prijskaartje aan programmatie met zich mee bracht.

  In de zoektocht naar een oplossing werd met Codevid een IT-bedrijf gevonden dat 101% meedacht met zijn klanten. Samen met hen rijpte het idee om een eigen ERP te ontwikkelen, gestoeld op de nieuwste .net technologie. Codevid zorgde voor de inbreng van technische knowhow met een vijftiental IT’ers in dienst. B&Co zorgde als eerste klant voor de inbreng van een continue, klantgerichte focus op eindgebruiker.

  OnniTI is dus letterlijk uit de schoot gegroeid van een KMO  op zoek naar een zo functioneel mogelijke ERP. Hierdoor werden er geen toegevingen gedaan op vlak van gebruiksvriendelijkheid. Onze software laat toe cruciale bedrijfsprocessen zoals voorraadbeheer, facturatie, logistiek… te automatiseren. Daarnaast zijn ervaren IT’ers ter beschikking om waar nodig voor maatwerk te zorgen.

  Anno 2019 is OnniTI uitgegroeid tot een innovatieve, web-gebaseerde ERP-oplossing die cloud-software optimaliseert voor de groothandel/distributie en kleine productie-éénheden. Dankzij de open architectuur is OnniTI vlot integreerbaar met software van andere bedrijven, zoals bv. Teamleader.

  Klaar om meer te ontdekken?

  Vraag nu uw demo aan.

  Contacteer ons