Menu Sluiten

Implementatie

 • Support
 • Implementatie
 • Implementatie

  De implementatie van een nieuw ERP-systeem is een hele onderneming. We weten dat het opzetten van een implementatieplan van cruciaal belang is voor een soepele uitrol. We zijn er voor u. We hebben er alle belang bij u efficiënt door het implementatieproces te loodsen en u zo snel en optimaal mogelijk te laten werken op het OnniTI® ERP-systeem. We begrijpen ook uw wens om al uw medewerkers, die vertrouwd zijn met uw processen en gegevens, op de hoogte te stellen en te houden van de implementatieaanpak. Hen betrekken zal er eveneens voor zorgen dat uw medewerkers volledig vertrouwd zijn met het nieuwe OnniTI® ERP-systeem.

  Wij hebben de OnniTI® ERP software zo ontworpen dat het net makkelijk te implementeren is. We hanteren een gestructureerd implementatieproces om u zo snel en soepel mogelijk ‘up & running’ te krijgen.

  Volledige service Ons basis implementatieplan

  Ons basis implementatieplan

  Ons basis implementatieplan is ontworpen voor bedrijven die verkiezen zelf de leiding te nemen en hun implementaties willen beheren. Het plan is gebaseerd op een systematisch proces, een nauwgezette volgorde van implementatiestappen, checklists, tools en ook een begeleiding om de implementatie en de ‘go-live’ uit te voeren. U heeft toegang tot al onze ‘data import templates’ zodat u uw gegevens snel en makkelijk kunt overzetten.

  Tijdens de implementatie zullen wij uiteraard al uw vragen beantwoorden en u begeleiden bij de uitvoering van elke stap.

  Klaar om meer te ontdekken?

  Vraag nu uw demo aan.

  Contacteer ons