Menu Sluiten

Intuïtieve en gebruiksvriendelijke Cloud ERP Software

voor Kleine & Middelgrote Ondernemingen

Word OnniTI® Partner

 • Word een OnniTI® partner
 • OnniTI® Reseller Partner Programma

  Als OnniTI® ERP-reseller kunt u meer klanten verwerven en bedienen door te voldoen aan de groeiende vraag naar Cloud ERP-software, geoptimaliseerd voor distributie/groothandel en kleine productiebedrijven. OnniTI® is gebouwd op de allerlaatste webarchitectuur en webdiensten met behulp van de huidige Microsoft .NET, Microsoft ASP.Net en Microsoft SQL Server technologieën.

  Er zijn geen bijkomende kosten om reseller te worden en OnniTI® biedt interessante marges. Tot slot is het OnniTI® Channel Team hier om uw succes te waarborgen. Wij bieden training en ondersteuning voor marketing, verkoop en implementatie.


  Word partner

  OnniTI reseller partner programma
  OnniTI implementatie partner programma

  OnniTI® Implementatie Partner Programma

  Het OnniTI® ERP Certified Implementatie Partner Programma is speciaal ontworpen voor bedrijven of professionals die advies, technische en implementatiediensten willen aanbieden. Onze Certified Implementation Partners bieden uitgebreide implementatiediensten en performante  technische ondersteuning op het eerste niveau aan OnniTI® ERP-eindgebruikers, dit in tegenstelling tot de OnniTi® Resellers die enkel bevoegd zijn om onze producten te verkopen.

  Certified Implementation Partners zijn tevens bevoegd om OnniTI® ERP-oplossingen te verkopen, en genieten een belangrijke marge op OnniTI® Software.


  Word partner

  OnniTi® Product Partner Programma

  Het OnniTI® Certified Product Partner Programma is in het leven geroepen om andere software leveranciers de mogelijkheid te bieden hun oplossing te integreren met OnniTI®

  Door het uitwisselen van data tussen diverse platformen wil OnniTI® de eindklanten een flexibele manier van werken aanbieden, en dankzij het Product Partner Programma ook de garantie op een degelijke kwaliteit van de integratie.


  Word partner

  Integratie met uw CRM software

  Klaar om meer te ontdekken?

  Vraag nu een volledig gratis overleg aan.


  Contacteer ons